Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hoses'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Blogs

  • Alexander72's Blog
  • SteveD's Blog
  • Norman's Blog
  • Marto's Blog
  • Soot1e's Blog
  • Dommo's Blog
  • KugaWestie's Blog
  • R7 WSC's Blog
  • shindha's Blog
  • Nothing ventured nothing gained
  • Mark's First Time Build Blog
  • marcusb's Blog
  • Meakin's Blog
  • pickmaster's Blog engine swap
  • Steve_Farrimond's Blog
  • PaulJones148's Blog
  • paul gibney's Blog
  • philwilson133's Blog
  • Koso Digital Dash Fitting
  • IanG1's Blog
  • Tel's Tales
  • chrisando's Blog
  • Pistol Pete - Essex AO x 0.5's Blog
  • Enclosed Trailer Build Diary
  • Piece of cake
  • johnbmaximus' Blog
  • harry may 11's Blog
  • johngill's Blog
  • waynezilla's Blog
  • Fishcake's Blog
  • Julian's 7se rebuild
  • japltor60's Blog
  • Xflow17's Blog
  • How to Assemble a Duratec
  • Beez's 2014 Sprint Blog
  • czphillips' Sigma Swap
  • West300's Blog
  • Speed Series Results
  • Wagoneer's Blog
  • First Westi
  • Quinten's Mighty Blog
  • Chriscooper1's Blog
  • Murraymint's Blog
  • johnev's Blog
  • Master Thatcher's Blog
  • Chris Hooper's SDV Mazda build.
  • Mr T's Blog
  • Nosbod's Mega S2000 Blog
  • stephenh's Blog
  • TREVORGIDLOW's Blog
  • AdamR's MX-R1000 Build
  • My Lawnmower Runs on Super...
  • johnev's Blog
  • John's Sport 250 Build
  • Jaguar C Type
  • Andy665's SEiGHT
  • Loton Park 2017
  • Toys4x4boys Westy Journey
  • Sprinting (not the Usain Bolt type)
  • Rob
  • A Seven Tour(s)
  • Bills Birthday
  • Raising the dead
  • Gerry
  • Onliest Music - alternative Smeg selections

Forums

  • Main Club Area
    • The Start Line
    • Frequently Asked Questions (FAQs)
    • Tech Talk
    • IVA Info
    • X-Cars
    • Membership Information ONLY
  • Out & About With Your Westfield
    • Local Area Meets, Events & Kit Car Shows
    • Speed Series / Hill Climbing / Racing
    • Track Days
    • Places to Visit and Road Trips
  • Club Member Adverts
    • Cars for Sale
    • Cars Wanted
    • Parts for Sale
    • Parts Wanted
  • External and Non-Club Member Adverts
    • External Adverts
  • Chat & General Information
    • Stuff & Nonsense

Calendars

  • Speed Series Events Calendar
  • WSCC Local Events Calendar
  • WSCC Events Calendar

Product Groups

  • WSCC Membership
  • WSCC Speed Series
  • WSCC Track Days
  • Admin Only (Archive)
    • Previous Sprint Events
    • Previous Track Days
    • Previous Merchandise
    • Previous Club Publications
  • Club Publications

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Andy Banks

    A little help - urgent

    Hi All, I've gone and busted the take off from my Zetec thermostat housing thingy, the one that, on my setup, goes to the expansion/header tank with a 10mm hose. It's the green bit, the rest of it is in the hose! It seems the plate has 3 bolts (two seen in the pic) so just the face plate might do...? Could I even block this off? I broke it whilst replacing the old original header tank with a new one and I also discovered I need some more hose. It needs to be 25(26)mm at the thick end then 15(16)mm at the thin end. I suspect it needs to be about a foot long min as I'm going to have to snake it round in an S shape to fit. It's all a bit Heath Robinson but the old tank was about to blow and I'm wanting to get it set safe for Blyton next Friday - hence this is a bit urgent. So, please let me know what you've got. Happy to pay going rate and shipping. I'm resigned to missing this Sunday's local car show but I really don't want to miss Blyton. Thanks...
  2. cast iron

    cant seal my pipes!

    rebuilt the engine with a dry sump system, and added a laminova water oil cooler. the new oil system is fine no leaks. however, the water system which hasn't changed much in layout, is leaking like a sieve. new jubilee clips hoses and joiners, all the diameters are fine, hose clips are in the right clamping range, hot or cold 3 joints just wont seal. I ran it up with the header tank top off,so dont think its pressure, at full temp 3 new joints dripped. When i stopped the engine it had 1/2 a header tank of water, next day, stone cold, the garage floor is soaked and the system is nearly empty. I can not tighten the clips any more. What next?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please review our Terms of Use, Guidelines and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.