Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dash2pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Blogs

  • Alexander72's Blog
  • SteveD's Blog
  • Norman's Blog
  • Marto's Blog
  • Soot1e's Blog
  • Dommo's Blog
  • KugaWestie's Blog
  • R7 WSC's Blog
  • shindha's Blog
  • Nothing ventured nothing gained
  • Mark's First Time Build Blog
  • marcusb's Blog
  • Meakin's Blog
  • pickmaster's Blog engine swap
  • Steve_Farrimond's Blog
  • PaulJones148's Blog
  • paul gibney's Blog
  • philwilson133's Blog
  • Koso Digital Dash Fitting
  • IanG1's Blog
  • Tel's Tales
  • chrisando's Blog
  • Pistol Pete - Essex AO x 0.5's Blog
  • Enclosed Trailer Build Diary
  • Piece of cake
  • johnbmaximus' Blog
  • harry may 11's Blog
  • johngill's Blog
  • waynezilla's Blog
  • Fishcake's Blog
  • Julian's 7se rebuild
  • japltor60's Blog
  • Xflow17's Blog
  • How to Assemble a Duratec
  • Beez's 2014 Sprint Blog
  • czphillips' Sigma Swap
  • West300's Blog
  • Speed Series Results
  • Wagoneer's Blog
  • First Westi
  • Quinten's Mighty Blog
  • Chriscooper1's Blog
  • Murraymint's Blog
  • johnev's Blog
  • Master Thatcher's Blog
  • Chris Hooper's SDV Mazda build.
  • Mr T's Blog
  • Nosbod's Mega S2000 Blog
  • stephenh's Blog
  • TREVORGIDLOW's Blog
  • AdamR's MX-R1000 Build
  • My Lawnmower Runs on Super...
  • johnev's Blog
  • John's Sport 250 Build
  • Jaguar C Type
  • Andy665's SEiGHT
  • Loton Park 2017
  • Toys4x4boys Westy Journey
  • Sprinting (not the Usain Bolt type)
  • Rob
  • A Seven Tour(s)
  • Bills Birthday
  • Raising the dead
  • Gerry
  • Onliest Music - alternative Smeg selections

Forums

  • Main Club Area
    • The Start Line
    • Frequently Asked Questions (FAQs)
    • Tech Talk
    • IVA Info
    • X-Cars
    • Membership Information ONLY
  • Out & About With Your Westfield
    • Local Area Meets, Events & Kit Car Shows
    • Speed Series / Hill Climbing / Racing
    • Track Days
    • Places to Visit and Road Trips
  • Club Member Adverts
    • Cars for Sale
    • Cars Wanted
    • Parts for Sale
    • Parts Wanted
  • External and Non-Club Member Adverts
    • External Adverts
  • Chat & General Information
    • Stuff & Nonsense

Calendars

  • Speed Series Events Calendar
  • WSCC Local Events Calendar
  • WSCC Events Calendar

Product Groups

  • WSCC Membership
  • WSCC Speed Series
  • WSCC Track Days
  • Admin Only (Archive)
    • Previous Sprint Events
    • Previous Track Days
    • Previous Merchandise
    • Previous Club Publications
  • Club Publications

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. lewis

    DASH2Pro RPM Help

    I'm having some trouble with my DASH2Pro RPM readout. I know it used to work when I first fired up the MX-5 engine to test the wiring. Now the wiring is in the car the RPM doesn't work at all. The way the tacho signal comes is there is a black/white wire coming from each of the two coils which merge into one wire. Then it splits back into two, with one going to a pin on the ECU and the other to drive the tacho. When ignition 2 and the engine is running around 12v is being output on the wire to the tacho, however when I connect this to the DASH 2Pro low RPM input (yellow wire on connector B) the signal drops to around 6v and no RPM is displayed. I've even disconnected all other wires from the DASH2 so its just power and RPM. Connecting the original Mazda dash back up shows the RPM working and the tacho wire staying at 12v. Its a post 1994 1.8 MX-5 engine with a 4 pin coil.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please review our Terms of Use, Guidelines and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.